Timesplitters-lisens får nye eiere
0

Timesplitters-lisens får nye eiere

Koch media har kjøpt opp lisensen til Timesplitters-serien. I en pressemelding antyder de onsdag planer om en tilbakekomst for skytespillserien som er kjent for flerspiller og et eklektisk utvalg spillbare karakterer.

JURATID: Kanskje takket være en oppvekst med for mye Jurrasic Park på VHS, blir et hvert spill hvor du kan slåss mot dinosaurer husket som en høydare i vårt hode.

Om du er blant de som lengter tilbake til tidlig 2000-tall og flerspillerskytespill i splitscreen, er Koch medias nyeste oppkjøp sannsynligvis gode nyheter. Free Radicals Timesplitters ble først lansert i 2000, utviklet av et team som blant annet hadde jobbet med Goldeneye 64 hos Rare.

Etter fem år og tre utgivelser i serien, var det derimot stopp for serien.

Det nye oppkjøpet kan derimot tyde på at vi snart på nytt kan samles i sofaen for å skyte hverandre i arenaer fra ulike perioder av verdenshistorien.

– Vi er veldig fornøyde med å ha anskaffet Timesplitters, sier direktør i Koch media, Klemens Kundratitz.

– Originalspillene kunne by på et morsomt og rendyrket arkadeskytespill, og mange av våre ansatte er allerede Timesplitters-fans som brenner for å lage et spill som kan engasjere publikum på samme måte, forteller Kundratitz.

Koch media melder også at de har kjøpt opp rettighetene til Free Radical-spillet Second Sight. Noen lanseringsdato eller videre dataljer for verken av spillene er enda ikke kjent.

TØFFERE ENN…: Varierte kulisser fra ulike epoker i verdenshistorien ventes å være en viktig del av også det nye Timsplitters-prosjektet.

About Håkon Kvam Lyngstad

Journaliststudent ved Høgskulen i Volda som brenner for spill som et narrativt medium. Samtidig forelsket i fighting- og musikkspill som bombarder sansene med lys, lyd og endeløse kombomålere.