To år gammelt spill selger mest i Norge
0

To år gammelt spill selger mest i Norge

jun 14 Spill.no  

Den nordiske bransjeforeningen ANGI har sluppet de offisielle salgstallene for fysiske spill i Norge. Overraskende nok toppes salgslista av et spill fra 2011.

Battlefield-feber

Spillet som ligger på topp denne uka er nemlig Battlefield 3, som opprinnelig ble lansert i oktober 2011. Jeg er usikker på hva som har dyttet spillet opp på topplasseringen, men de individuelle formatlistene viser at det nesten utelukkende er på PC spillet har solgt bra. Har det kommet en samlepakke med spillet og alle utvidelsespakkene nylig? Eller har det vært en annen kampanje på gang? Uansett moro å se at det er liv i skytespillet fortsatt.

På andreplass holder FIFA 13 stand, til tross for at stadig flere detaljer om nr. 14 har blitt sluppet. Jeg var blant annet i England nylig og prøvde det kommende spillet.

Actionraceren Grid 2 er på tredjeplass, mens Bioshock Infinite har fjerdeplassen. Elder Scrolls V: Skyrim gjør det bra på en femteplass, antagelig godt hjulpet av relanseringen som var nylig.

Her er hele lista:
1.Battlefield 3
2.FIFA 13
3.Grid 2
4.Bioshock Infinite
5.The Elder Scrolls V: Skyrim
6.Tomb Raider
7.Call of Duty: Black Ops II
8.Crysis 3
9.Skylanders: Giants  
10.Remember Me
11.Far Cry 3
12.Metro: Last Light
13.Grand Theft Auto IV
14.Need for Speed: Most Wanted
15.Sly Cooper: Thieves in Time
16.Assassin’s Creed III
17.Army of Two: The Devil’s Cartel
18.Lego City Undercover: The Chase Begins
19.Dead Island: Riptide
20.New Super Mario Bros. 2

Lista er sammenstilt av bransjeforeningen ANGI og baserer seg på salg av fysiske spill til norske forbrukere.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.