Trippeldrama i Raccoon City
0

Trippeldrama i Raccoon City

jan 10 Spill.no  

Capcom har nylig sluppet en trailer fra det kommende zombiespillet Resident Evil: Operation Raccoon City som viser konflikten mellom tre vidt forskjellige grupperinger.

Hjerneføde

Samarbeid for fire spillere i en verden befolket av US Spec Ops, Umbrella Secret Service, B.O.W. (Bio-Organic Weapons) – og selvfølgelig millioner av zombier – høres ikke ut som den dårligste ideen Capcom har kommet opp med de siste årene, og en ny trailer som belyser konflikten de tre førstnevnte imellom er nettopp lag ut på nettet. Det er riktig nok sørgelig lite faktisk spillgrafikk å finne i traileren, men vi får til gjengjeld servert en svært så underholdende lekkerbisken vi ikke klarer å bestemme oss for om vi mest har lyst til å se eller spille.

Se klipp

Resident Evil: Operation Raccoon City utvikles og utgis av Capcom for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Spillet lanseres 23 mars,

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.