66 millioner solgte 360
0

66 millioner solgte 360

jan 10 Spill.no  

Microsoft har solgt over 66 millioner Xbox 360-konsoller og over 18 millioner Kinect-sensorer er på markedet, avslørte nylig Microsofts Steve Ballmer på teknologimessen CES i Las Vegas.

Voksne tall

Spillbransjen går som kjent litt i hi etter julen i påvente av de store spillmessene til våren, men teknologimessen Consumer Electronics Show pleier alltid by på noen interessante oppdateringer også fra den fronten. Som i fjor dukket Microsofts Steve Ballmer opp på messen, blant annet for å snakke om Xbox 360, og også i år ble ferske salgstall avslørt.

Ifølge Ballmer er det solgt 66 millioner Xbox 360-konsoller, over 18 millioner Kinect-sensorer er solgt inn til butikk, og Xbox Live har nå over 40 millioner brukere. Hvor mange av disse som har betalingsabonnement, ble ikke nevnt, men det er ingen tvil om at introduksjonen av TV-tjenester som Netflix i USA har vært en suksess.

Sammenlignet med tallene fra Ballmers tale på CES-messen i fjor, har det blitt solgt 16 millioner konsoller og 10 millioner Kinect det siste året. I september i fjor ble det rapportert 57,6 millioner solgte konsoller, noe som betyr at Microsoft har skuffet ut 8,4 millioner konsoller bare de siste tre månedene.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.