Trøbbel for kultspillet?
0

Trøbbel for kultspillet?

aug 18 Spill.no  

Sony-fans som fulgte med på Sonys pressekonferanse denne uken fra Tyskland la kanskje merke til at det japanske spillet The Last Guardian ikke ble nevnt under presentasjonen. Nå har Sony forklart at utviklingen av spillet ikke har gått som forventet, og at de derfor ikke vil vise det frem ennå.

2012?

Spillet ble første gang vist frem i 2009, og skulle egentlig lanseres høsten 2011. Den offisielle lanseringsdatoen er satt til en eller annen gang i 2012, men de siste uttalelsene til Sony kan tyde på at utviklingen kan ta enda lenger tid.

The Last Guardian-utviklerne har hatt fremgang i utviklingen av spillet. Det er ikke så enkelt å se fremgangen, det har ikke gått så raskt som vi hadde håpet på, og utviklerne jobber under sterkt press. Men utviklingen går fremover og vi fortsetter å støtte dem og håper på store nyheter en gang i fremtiden, forteller SCE-president Shuhei Yoshida til nettsiden VG247.

Flere journalister har spekulert i at Sony ikke har vist frem spillet i Tyskland fordi de heller vil spare det til Tokyo Game Show, men Yoshida forteller til VG247 at spillet mest sannsynlig ikke vil bli vist frem der, og at fansen må vente enda lenger for å få et nytt glimt fra The Last Guardian.

The Last Guardian utvikles av Team Ico, som står bak kultspillene Ico og Shadow of the Colossus på Playstation 2. Disse to spillene blir forøvrig relansert i HD-versjoner på Playstation 3 i september.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.