True Crime gjenopplives
0

True Crime gjenopplives

feb 09 Spill.no  

Square Enix’ London-studio skal hjelpe United Front Games å fullføre det tidligere kansellerte True Crime: Hong Kong, under det nye navnet Sleeping Dogs.

Opp fra graven

Etter at Square Enix begynte å kjøpe seg inn på det vestlige markedet, har vi sett en rekke gamle spillserier vende tilbake. Bare Hitman-serien kan ha hele tre spill på vei, om ryktene er sanne. Og hvem husker vel ikke True Crime-serien? Ikke så mange, tydeligvis, men dette har Square Enix bestemt seg for å gjøre noe med.

I fjor ble det mye omtalte evighetsprosjektet True Crime: Hong Kong stengt ned av Activision, som mente det rett og slett ikke så ut til å bli særlig bra, og det var lite som tydet på at serien ville dukke opp igjen. Men nå får altså utvikler United Front hjelp fra den japanske utvikleren og utgiverens studio i London til å fullføre utviklingen. Alt er imidlertid ikke som før: Navnet er nemlig endret til Sleeping Dogs.

Se trailer

Sleeping Dogs utvikles av United Front og utgis av Square Enix for Playstation 3, PC, og Xbox 360. Spillet skal utgis 9. august.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.