Tusser og troll i The Sims 3
0

Tusser og troll i The Sims 3

jun 14 Spill.no  

Electronic Arts har annonsert neste utvidelsespakke til populære The Sims 3. I september lanseres The Sims 3 Overnaturlig, som byr på hekser, zombier og varulver.

Trolldom

I utvidelsespakken kan spillerne lage seg varulver, hekser, vampyrer og feer, som så kan bruke magiske krefter, trylledrikker og andre overnaturlige ferdigheter for å krydre hverdagen til simmene sine.

Magiske formler og trylledrikker skal også kunne snu opp ned på livet i byen din. Det er til og med mulig å gjøre om innbyggerne til zombier, så da ligger alt til rette for et skikkelig karakterdrama a la The Walking Dead i The Sims 3.

En ny by følger også med, kalt Moonlight Falls, og selvsagt følger det med en del nytt interiør med gotisk stil som passer for vampyrer og hekser.

En ekstra bonus i form av det fabelaktig PopCap-spillet Plants vs Zombies følger med til alle som forhåndsbestiller.

Se trailer til The Sims 3 Overnaturlig her:

The Sims 3 Overnaturlig er utviklet og utgis av Electronic Arts. Spillet lanseres i september til PC og Mac. Tilleggspakken krever at du har The Sims 3 for at den skal virke.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.