Tykt med atmosfære
0

Tykt med atmosfære

aug 02 Spill.no  

2K Czech er snart klare med «Mafia II» og det er nok ikke få som gleder seg til å leke gangster i en atmosfærisk versjon av 40 og 50-tallets Amerika. Det første «Mafia»-spillet fra 2002 gjorde et navn for seg selv, ikke for å være det beste åpenverden spillet, men for å ha en utrolig engasjerende handling som virkelig dro spillerne inn i møter på røykfylte bakrom og 30-talls biler. Derfor finnes det nok liten tvil om at handlingen i «Mafia II» vil være fra øverste hylle. Riktignok har 2K Czech ambisjoner om også å forbedre spillets skyte og kjøremekanikker, noe som sikkert gleder noen. Med ødeleggbare omgivelser og «cover»-system lover det ihvertfall å bli en actionfylt opplevelse, i tillegg til den allerede tykke atmosfærene.

 

Nylig kom det også en ny trailer til spillet og her er det hverken fattig på atmosfære eller action. Det skader heller ikke at traileren er satt til Dean Martins «Ain’t that a kick in the head».

 

Se flere bilder fra «Mafia II» på neste side.

 

«Mafia II» har slippdato 27. august 2010. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.


About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.