Uhøytidelig Nintendo-hyllest
0

Uhøytidelig Nintendo-hyllest

mai 27 Spill.no  

Vi har tidligere skrevet om norske Håkon Bogens perleprosjekt der han gjenskapte Nintendo-figurer som pyntegjenstander. Han ble forbigått av svenske Eric Odmyr som gjenskapte scener og animasjoner fra Nintendo-spill med Hamas-perler.

Amatøranimatør

Nå har vi, via nettsiden Kotaku, funnet enda en nostalgisk Nintendo-fan som har brukt fritiden på å lage sin egen hjemmelagde hyllest til Nintendos glansdager på 80-tallet.

YouTube-brukeren bornforthis43 har rett og slett samlet sammen rusk og rask fra kjøkkenskap og bokhyller, og laget sin egen stop-motion-film som hyller spill som Kirby, Metroid, Super Mario Bros., Mega Man og Zelda. Vi liker spesielt sekvensen fra Metroid, som er løst på en svært kreativ måte.

Ikke minst er videoen et bevis på at man kan komme svært langt med lite penger og masse kreativitet. Og tid. 120 timer tok det å lage filmen.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.