«Uncharted 3» er annonsert
0

«Uncharted 3» er annonsert

des 09 Spill.no  

Nå er endelig ryktene som har versert de siste ukene bekreftet. Naughty Dog er i full gang med «Uncharted 3», som har fått undertittelen «Drake’s Deception».

Ørkeneventyr

Det er nettsiden PopWatch som har fått en eksklusiv sniktitt på spillet. Ifølge PopWatch kommer spillet til å handle om forholdet mellom hovedpersonen Nathan Drake og hans læremester Victor Sullivan. Drake er på sporet av en fortapt by, og jakten foregår på den arabiske halvøya og i Rub’ al Khali-ørkenen.

Ørkenlokasjonen ble valgt fordi utviklerne i Naughty Dog ser det som en stor utfordring å gjenskape en virtuell realistisk ørken full av sand. Den teknisk kompetente utvikleren lover en interaktiv filmaktig opplevelse, og bruker i større grad enn tidligere motion capture for å gjøre skuespillet og dramaet mer troverdig. Spillet kommer også til å ha en onlinedel.

Her er teasertraileren fra spillet:

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.