Utgivermøte #2: Funcom
0

Utgivermøte #2: Funcom

Det er klart for en ny omgang av spalten «Utgivermøtet», hvor vi snakker med norske og internasjonale utgivere og utviklere. Dere, våre kjære lesere, får stille spørsmålene dere alltid har lurt på – som vi så videreformidler til utgiveren. Hele intervjuet blir videofilmet og lagt ut her på Spill.no.

Først ut var spillgiganten Activision, som vi møtte og intervjuet i dag. Videoen fra dette møtet blir publisert så fort vi har redigert ferdig filmen (typisk sett 2-5 dager), men allerede på torsdag møter vi den norske utvikleren Funcom.

Funcom er et norsk og prisbelønt produksjonselskap som utvikler og utgir dataspill. Selskapet ble etablert i 1993, og er i dag et av verdens største uavhengige spillselskap. Funcom er kjent for titler som «Age of Conan», «Anarchy Online», «The Longest Journey» og det kommende «The Secret World».

Erling Ellingsen, kommunikasjonsdirektør i Funcom, står parat til å besvare alle spørsmål dere måtte ha om Funcom, «Age of Conan» og de andre titlene deres – og vil også gi oss en omvisning i Funcom-bygget.

Derfor: Hvis du skulle stille Funcom et spørsmål, hva ville det vært?

Still ditt spørsmål – gjerne flere – i kommentarfeltet nedenfor. De beste spørsmålene blir plukket ut og stilt Funcom. Innslaget blir filmet og publisert på Spill.no en gang i neste uke.

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.