Utsatt igjen!
0

Utsatt igjen!

okt 13 Spill.no  

Sony har postet en beskjed på sin offisielle amerikanske Playstation-blogg om at lanseringen av «Gran Turismo 5» er utsatt. Spillet skulle opprinnelig komme 3. november.

Før jul

Sonys offisielle europeiske blogg har bekreftet at spillet blir utsatt i Europa også. Sony i USA lover dog at spillet skal slippes før jul, så vi krysser fingrene for at spillet havner i butikkhyllene før julefreden senker seg også her i Europa.

Den eneste grunnen til utsettelsen, ifølge Sony, er at produsenten Kazunori Yamauchi og Polyphony Digital vil forsikre seg om at spillet er perfekt før det lanseres.

«Gran Turismo 5» utvikles av Polyphony Digital og utgis av Sony Computer Entertainment. Spillet skulle opprinnelig lanseres 3. november, men er nå utsatt, og kommer forhåpentligvis før jul.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.