Ny Sonic i retro-drakt
0

Ny Sonic i retro-drakt

okt 13 Spill.no  

I dag lanserer Sega sitt nyeste Sonic-spill med tittelen «Sonic the Hedgehog 4» på Playstation Network, Wiiware, Xbox Live Arcade og App Store. I motsetning til de moderne Sonic-spillene er dette Sonic slik vi kjenner han fra hvetebrødsdagene på Sega Megadrive.

Klassisk

Vi pleier vanligvis ikke å juble høyt når Sega lanserer et nytt Sonic-spill, de siste ti årene har det nemlig ikke vært spesielt mange bra spill med det blå pinnsvinet i hovedrollen. Men når Sega nå bringer serien tilbake til røttene, blir vi nesten rørt til tårer av ren nostalgi.

På samme måte som Capcom har utviklet nye spill i retro-stil med «Mega Man 9» og «Mega Man X», forsøker nå Sega å gjøre det samme med sin klassiske plattformhelt. Vi er i full gang med spillet her i redaksjonen, og en anmeldelse kommer senere. Inntil videre kan du jo kose deg med en fersk trailer, som garantert vil frembringe en klump i halsen på alle gamle Sonic-fans.

«Sonic the Hedgehog 4» er utviklet av Dimps og Sonic Team og utgis av Sega. Spillet er lansert på App Store, Playstation Network, Xbox Live Arcade og WiiWare.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.