Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 utsettes til 2021
0

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 utsettes til 2021

aug 11 Anders Lønning  

Det er flere i redaksjonen vår som har sett frem til Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, og nå må vi vente enda litt lenger før vi får herje rundt i World of Darkness universet.

For utvikler Hardsuit Labs og utgiver Paradox annonserte i dag morges at den etterlengtede oppfølgeren vil bli utsatt til 2021, spillets andre utsettelse siden det først ble annonsert med lanseringsdato i 2019. I en offisiell uttalelse via Twitter har studioet begrunnet utsettelsen:

Image

– Vårt mål har alltid vært å levere det beste spillet mulig, for å gi dere et dypdykk i byen Seattle satt i World of Darkness universet, og levere en verdig oppfølger til det originale Bloodlines spillet. Med vårt mål for kvalitet og ambisjon i tankene har vi bestemt oss for at vi trenger mer tid. Dette betyr at målet vårt med å slippe spillet i 2020 ikke lenger vil være mulig. Å flytte lanseringen er noe vi gjør for å sikre oss at vi gir dere den beste opplevelsen vi kan.

– Dette er ikke en avgjørelse vi tar lett på, ei heller det første alternativet vi vurderte. Vi vil dele mer informasjon i de kommende månedene om når dere kan forvente spillet og andre organisatoriske grep vi tar for å hjelpe oss å nå målet.

– Vi forstår at dette vil være skuffende for mange av dere, men vi setter også pris på hvordan ambisjonen vår har gitt resonert hos dere fans. Vi håper dere forstår at, selv om det var vanskelig, så var dette det rette valget.

– Vi takker dere for tålmodigheten mens vi fortsetter å bygge Bloodlines 2

https://youtu.be/j6dTGZ11v7U

 

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.