Vant du i julekalenderen?
0

Vant du i julekalenderen?

des 27 Spill.no  

Årets Spill.no-julekalender er over, og filmer, kinobilletter, spill og konsoller er delt ut til våre lesere. Her er en oversikt over alle vinnerne fra forrige ukes kalenderluker.

Playstation 3 og 3DS

Bak luke 19 ga vi bort tre eksemplarer av Uncharted 3: Drake’s Deception til Playstation 3. Her ville vi ha tittelen på det nye Naughty Dog-spillet, og de fleste av dere visste at det heter The Last of Us.

Vinnerne: Foxpile (Veronica, Lillesand), Vulcan (Daniel, Oslo) og lason (Morten, Larvik)

I Luke 20 fant vi en fet digital skibrille fra den nye Mission: Impossible-filmen med Tom Cruise. Her ville vi vite navnet på den svenske skuespilleren i filmen, og han het Mikael Nyquist.

Vinneren: fatim (Martin, Larvik)

Bak luke 21 fant vi tre eksemplarer av det underholdende sportsspillet Mario & Sonic at the 2012 London Olympics til Nintendo Wii. Her ville vi vite hvem som ikke var med i spillet, og det riktige svaret var Kirby.

Vinnerne: hwe (Hans, Kristiansand), gojensen (Geir, Trondheim), Dave88 (David, Oslo).

Inne i luke 22 dukket det opp en svær pakke med åtte Move-spill, samt et Playstation Move startsett. Vi lurte på hva ekstrakontrolleren til Playstation Move het, og svaret var Playstation Move Navigation Controller.

Vinneren: Shimmy (Tim, Dokka)

Luke 23 ga oss en splitter ny Zelda-dekorert 3DS sammen med relanseringen av The Legend of Zelda: Ocarina of Time. Her ville vi vite hva forkortelsen DS stod for, og som mange observante lesere påpekte var to av svarene riktige da Nintendo både har brukt begrepet Developer’s System og Dual Screen. Vi godkjente begge svarene.

Vinneren: Andex (Anders, Fitjar)

Til slutt ga vi bort en Playstation 3 i luke 24. Her ville vi ha navnet på mannen som står bak Playstation-konsollene, og han heter Ken Kutaragi.

Vinneren: guitarguy93 (Robin, Stokmarknes)

Spill.no gratulerer alle vinnerne, og takker alle som har deltatt, vi har hatt en enorm oppslutning om julekalenderen i år. Vi vil også informere alle vinnerne om at vi på grunn av ferieavvikling i Egmont-huset ikke får sendt ut premiene før 3. januar.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.