Vi lover å smelte PC-er
0

Vi lover å smelte PC-er

aug 16 Spill.no  

Crytek-sjef Cevat Yerli lover at det kommende skytespillet Crysis 3 kommer til å leve opp til sine forgjengere, og «smelte PC-en din».

Brutale forventninger

Dette kom frem i et møte med fansen under en livesending fra Gamescom, hvor sjef og grunnlegger av Crytek, Cevat Yerli, svarte på spørsmål. Det første Crysis satte en helt ny standard for PC-grafikk, og hvor høyt detaljnivå du kunne kjøre i spillet var lenge en målestokk for hvor kraftig maskinen din var.

– Det kommer nok tilbake igjen med Crysis 3, jeg er ganske sikker på det. Det stilles brutale forventninger til PC-versjonen av Crysis 3, så denne gangen lover vi å smelte PC-er, spøkte Yerli.

“That joke will be resurrected again with Crysis 3, I’m quite sure about that,” Yerli said during an EA-hosted Q&A session livestreamed from gamescom.
“There are brutal expectations around the PC version of Crysis 3. So this time we promise to melt down PCs.”

Han bekrefter videre at å lage spill for flere plattformer tidligere har ført til en del kompromisser på ytelsen, men denne gangen er spriket mellom PC og konsoll såpass stort, at de ikke ser noen grunn til å holde noe tilbake. Jobben har i stedet vært å prøve å optimalisere konsollversjonene til å ligne på PC-versjonen.

Se video

Crysis 3 utvikles av Crytek og utgis av Electronic Arts for PC, Playstation 3 og Xbox 360. Spillet lanseres sannsynligvis i februar 2013.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.