Vi møtte «Portal 2»-skaperen
0

Vi møtte «Portal 2»-skaperen

feb 28 Spill.no  

Da Electronic Arts lurte på om vi ville ta en tur til Stockholm for å prøvespille det kommende «Portal 2» og ta en prat med utviklerne, var vi ikke sene med å svare ja. Jeg svingte pisken og sendte avgårde Alec med videokamera og mikrofon, og resultatet kan du se under her.

Historiefokus

I videointervjuet under her snakker vi med Erik Wolpaw fra Valve. Erik har skrevet historien i begge «Portal»-spillene. Det første spillet skrev han alene, mens han samarbeidet med to andre skribenter om oppfølgeren. Erik forteller om karakterutvikling og utfordringene med å formidle en historie via et dataspill.

Se videointervjuet her:

«Portal»-spillene er førstepersons skytespill der man i stedet for å skyte fiender har et portalgevær som kan lage portaler i vegger, tak og gulv, som så må brukes til å løse diverse finurlige logiske og fysiske gåter.

«Portal 2» utvikles av Valve og utgis av Electronic Arts. Spillet lanseres på PC, Playstation 3 og Xbox 360 22. april. Electronic Arts betalte reise og opphold til Stockholm for Spill.nos journalist.

Les også:

Hvilke spill solgte best i Norge i 2010?

Søndagstapas

Erotisk partyspill på Nintendo Wii

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.