Vi spiller: Dead Space 3
0

Vi spiller: Dead Space 3

feb 05 Spill.no  

I morgen, onsdag, tenkte vi å spille inn en video der vi spiller Dead Space 3 i en halvtimes tid. Her får du muligheten til å se hvordan det ferdige spillet ser ut, hvordan man bygger våpen, hva slags fiender man møter, og så videre.

Leserspørsmål

I den anledning tar vi gjerne i mot spørsmål dere har om spillet. Lurer du på om det er mer action og mindre skummelt? Hva slags type monstre man møter? Hvordan det nye konstruksjonssystemet funker? Mikrotransaksjonene? Hva historien går ut på? Eller noe helt annet? Vi vil prøve etter beste evne å besvare alle spørsmål under spillingen vår.

Dead Space 3 fortsetter historien om ingeniøren Isaac Clarke som har overlevd møter med muterte menneskemonstre i verdensrommet to ganger allerede. I det tredje spillet i serien ender Isaac opp på en isplanet der en 200 år gammel koloni skjuler en mystisk hemmelighet.

Videoen spilles inn og publiseres på nettsiden vår onsdag ettermiddag. Vanlig anmeldelse kommer torsdag eller fredag.

Send inn dine spørsmål i kommentarfeltet under her!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.