Vi tar et overblikk over Overwatch 2
0

Vi tar et overblikk over Overwatch 2

feb 20 Alexander Lund  

Overwatch tok verden med storm da det kom ut i 2016. De fargerike karakterene og det balanserte systemet gjorde at det fort ble en favoritt blant mange online-spillere.

At en oppfølger da ble annonsert i 2019 kom gjerne ikke som en stor overraskelse, men hvordan det skulle gå for seg har til nå vært et lite mysterier i og for seg selv. Nå har Blizzard lagt frem i større detaljer hva vi kan vente oss fra heltene og skurkene i Overwatch universet.

Ifølge utviklerne skal oppfølgeren bli større, bedre og ha mer strategiske detaljer som skal gjøre karakterene unik for deg. Som en som ofte brukte Torbjorn (også kalt turret*****) kunne det ofte føles som litt urettferdig da jeg meide ned den ene fienden etter den andre på strategiske holdepunkter i kartene. Jeg hadde virkelig dårlig samvittighet mens jeg vant den ene MVP tittelen etter den andre.

Nå har Blizzard lovet at det ikke skal bli så enkelt lenger. Flere strategiske valg og muligheter for mange av karakterene skal sørge for at man lettere skal kunne tilpasse seg fiendens spillerstiler.

Nye kart over hele verden er også lovet. New York og Roma var to av brettene man kunne skimte i fremvisningen til Blizzard.

Utviklerene lovte også et sterke fokus på passive egenskaper til karakterene som ofte ikke var i frontlinjen. For eksempel kunne heltene som hadde som egenskap å helbrede folk få bonuser hvis de unngikk skade over en tidsperiode.

RPG elementer vil også i sterkere grad bli implementert i spillet. Når du går opp i nivå vil du nå kunne låse opp egenskaper som er tilpasset din spillerstil i mye større grad.

En annen ting som var nevnt var historien. Blizzard lovte at selve mytologien og bakgrunnshistorien skal i mye større grad en før fortelles of drives frem i spillet istedenfor i annet media.

Spillerne vil lære mer om det andre omniske opprøret og det nylig tilbakekalte Overwatch-teamet gjennom historieoppdrag, detaljerte filmsekvenser og såkalte helte-oppdrag som tar en mer individuell retning enn tidligere kamper.

Overwatch 2 forventes å komme ut for Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch engang i 2021

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill