Vil dele ut DLC i mindre biter
0

Vil dele ut DLC i mindre biter

jan 05 Spill.no  

Activision Publishing-sjef Eric Hirscgberg anser Call of Duty som en “vedvarende serie”, og vil møte dette med flere og hyppigere oppdateringer til spillene.

Mindre, oftere

Nedlastbare tilleggspakker er ikke lenger noen eksotisk tilleggstjeneste bare de største titlene tilbyr, men det er ingen tvil om at det er de største titlene som tilbyr mest av dem. I bresjen finner vi Activision og Call of Duty-serien, og skal vi tro Activision Publishing-sjef Eric Hirscberg, kommer vi til å se en økning fra den fronten i året som kommer.

– Vi eksperimenterer med ideen om å gi folk en konstant økende mengde spillbart innhold, og gjøre det på en måte som gjør at man aldri er mer enn noen få uker unna neste opplevelse i Call of Duty-universet, forteller Hirschberg til teknologiskrivet Wired.

For å oppnå dette økte antallet nedlastbare oppdateringer, forteller han at de utforsker muligheten til å dele opp planlagte DLC-pakker i mindre biter. Ideen skal komme fra tilbakemeldinger fra fansen, noe han hevder selskapet støtter seg tungt på. I tillegg håper han på flere abonnenter til tjenesten Elite, hvor de inkluderer alt nedlastbart materiale i prisen for månedsabonnementet.

Call of Duty: Modern Warfare 3 er utviklet av Infinity Ward og utgitt av Activision for Xbox 360, Playstation 3, PC, Wii og DS.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.