Vil lansere etter Microsoft
0

Vil lansere etter Microsoft

jan 21 Spill.no  

I et intervju med den amerikanske avisen The Times, uttalte Sonys øverste sjef Kaz Hirai et ønske om å være sist med å lansere konsoll for neste generasjon, melder IGN.

– Hvorfor gå først?

Skal vi tro de mange, mange, mange ryktene om neste generasjons konsoller, er det ikke lenge til både Microsoft og Sony letter på sløret og presenterer sine storsatsinger for offentligheten. Men det spekuleres mye på hvem som ender opp med å lansere først. Nå har ingen ringere enn Sonys egen toppsjef vært ute med hint som selvsagt har satt i gang ryktemølla for fullt.

– Hvorfor gå først, når konkurrentene kan se på dine detaljer og komme opp med noe bedre, spør Hirai retorisk i finansdelen av The Times.

Hvorvidt dette kan tolkes som en strategi eller unnskyldning er nok opp til den enkelte å tolke, men det er i det minste en tydelig indikasjon på at Sony ikke kommer først ut i denne generasjonen heller. Men som vanlig skal disse ryktene serveres med haugevis av salt, og Sony har ikke noen offentlig dato for verken PlayStation 4 eller Xbox 720.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.