Vil utfordre Steam og Origin
0

Vil utfordre Steam og Origin

sep 12 Spill.no  

Ubisoft ønsker å på sikt utvide sortimentet i sin digitale distribusjonskanal til også å inkludere andre enn egne titler.

Uplay utvides

Det er Stephanie Parotti, ansvarlig for selskapets online-satsing, som sier dette til bransjebladet MCV. Det betyr i praksis at tjenester som Valves Steam og Electronic Arts’ storsatsing Origin kan møte konkurranse fra sine fransktalende kollegaer.

– Vi holder alle muligheter åpne…Akkurat nå starter vi opp tjenesten med våre egne spill, men etter hvert planlegger vi å muligens legge til andre titler, forteller hun.

Uplay ble etablert allerede i 2009 som et fellessystem for egne achievements og mikrotransaksjoner i Ubisoft-spill, men forrige måned ble tjenesten utvidet til også å dristribuere selskapets egne titler. Planen er ifølge Parotti å fortsette å utvide tjenesten videre, til å dekke alle plattformer, inkludert mobil, og inkludere nye, eksklusive tjenester for kundene. Når Ubisoft begynner å distribuere tredjepartstitler er ennå ikke avklart.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.