Vinn Prometheus-stæsj
0

Vinn Prometheus-stæsj

mai 25 Spill.no  

OPPDATERING: Vinnerne er trukket. Det ble publicenemy, krikri og mr-minimario.

Skuffelsen var stor her i redaksjonen da Gearbox valgte å utsette Aliens: Colonial Marines til neste år. Heldigvis har storfilmen Prometheus straks premiere, så da får vi en solid Aliens-dose mens vi venter på at spillet skal komme neste år.

Filmeffekter

Prometheus finner sted før handlingen i Alien-filmene, og foregår i det samme universet. Regissør Ridley Scott, som lagde den første filmen, har nok en gang tatt regien.

Vi har fått tak i en eske med stæsj fra den kommende Prometheus-filmen, og dette deler vi selvsagt med dere lesere. Det dreier seg om t-skjorter, skriveblokker, jakker, armbåndsur, minnepinner og så videre. Alt med Prometheus-tematikk. Vi lager tre gavepakker til tre heldige vinnere som klarer å svare riktig på spørsmålet under. Vinnerne trekkes samme dag som filmen har premiere: 1. juni.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.