Vinn Secret of Monkey Island Collection
0

Vinn Secret of Monkey Island Collection

sep 15 Spill.no  

Forrige uke lanserte Activision en samlepakke med begge de to nyversjonene av de klassiske Lucasarts-eventyrene The Secret of Monkey Island 1 & 2. Nå har vi fått både spill og stæsj som vi vil dele med dere lesere.

Samlepakker

Samlepakken inneholder de gjenskapte eventyrspillene som kan spilles både i originalversjon og med oppusset lyd og grafikk. I tillegg får man med soundtrack og masse artwork fra spillene samt den planlagte animasjonsfilmen som gikk i vasken. Noe for samlere, med andre ord.

I tillegg til dette har Activision slengt med masse ekstra stæsj i form av hettegensere, t-skjorter og klistremerker fra spillet. En skikkelig gavepakke for alle som er glad i de sjarmerende sjørøverspillene.

Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å svare riktig på spørsmålet under. Vinnerne blir annonsert 26. september.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.