Ekstra godis til MGS-fansen
0

Ekstra godis til MGS-fansen

sep 15 Spill.no  

HD-samlinger med gamle spillserier er i skuddet på Playstation 3 og Xbox 360 for tiden, både Splinter Cell, Prince of Persia og God of War-spillene har fått HD-overhaling fra utgiverne, og også Metal Gear-serien er på vei i HD. Nå har Konami avslørt at HD-samlingen med Metal Gear kommer til å inneholde et par ekstra godbiter. Så mye ekstra at samlingen faktisk vil komme på to DVD-plater til Xbox 360, mens PS3-spillerne klarer seg med en blu-ray.

MSX-spill

De tre hovedspillene i Metal Gear Solid HD Collection blir Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, Metal Gear Solid 3: Snake Eater og Metal Gear Solid: Peace Walker. Dermed er det egentlig bare det første Metal Gear Solid som mangler i samlingen, ettersom Metal Gear Solid 4 allerede finnes i HD-grafikk på Playstation 3.

I tillegg til de tre hovedspillene slenger Konami også med konverterte versjoner av de to gamle originalspillene i Metal Gear-serien som opprinnelig ble utgitt på den relativt ukjente MSX-konsollen i Japan. Dette er gamle 8-bits-spill med dertil tilhørende grafikk og lyd.

Konami nøyer seg ikke med det, men pøser og på med ekstra VR-oppdrag som opprinnelig ble lansert sammen med Metal Gear Solid 2: Substance.

Når Konami planlegger å lansere snikepakken vet vi ikke ennå. Japanerne får samlepakken i slutten av november, og vi tipper den sniker seg inn i norske butikkhyller i starten av 2012.

Metal Gear Solid HD Collection utvikles og utgis av Konami. Spillpakken skal lanseres på Xbox 360 og Playstation 3, men noen endelig dato er ikke satt ennå.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.