Vita først til neste år
0

Vita først til neste år

aug 05 Spill.no  

PS Vita kommer ikke på  det vestlige markedet før neste år, melder MSN Money.

Ikke forsinket

Da Sony på årest E3-messe i Los Angeles annonserte en 2011-lansering av deres kommende håndholdte konsoll, PS Vita, var det tydeligvis ikke med oss i Vesten i bakhodet. MSN Money melder nå at den japanske utgiveren vil vente med å lansere konsollen i USA og Europa til en gang i begynnelsen av neste år. Sonys Kaz Hirai anser ikke dette som noen forsinkelse, men vil forsikre seg om at de har et godt utvalg av titler tilgjengelige til lansering. Noen dato for oss her på berget ble imidlertid ikke nevnt.

Samme pris

Det ble nylig kjent at Nintendo fra og med 12. august dropper prisen med rundt en tredjedel for deres håndholdte konkurrent, Nintendo 3DS. På spørsmål om Sony vurderte å følge Nintendos eksempel for å beholde konkurransefordelen, var svaret imidlertid blankt nei.

– Vi har stappet så mye inn i denne konsollen, og gjort den veldig billig. Det er ikke noe behov for å senke prisen bare fordi noen som også tilfeldigvis befinner seg i spillbransjen besluttet å gjøre det, forklarte Hirai.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.