Wii U-spill blir tregere i Europa
0

Wii U-spill blir tregere i Europa

jan 25 Spill.no  

Nintendo ser ut til å har valgt å beholde 50Hz-oppdateringen på Virtual Console-spill for Wii U i Europa, melder Eurogamer.

Gammelt rusk

Problemet går mange år tilbake, til da europeiske TV-skjermber benyttet såkalt PAL 50Hz, et tregere alternativ til for eksempel USA, hvor NTSC 60Hz var standarden. Spillbarhetsmessig kunne forskjellene være enorme, da de europeiske var betraktelig tregere enn de amerikanske utgavene, og mange valgte å importere amerikanske konsoller for å får de raskeste, mest responsive spillene.

Når Nintendo nå lanserer Virtual Console for Wii U, må europeiske spillere belage seg på å spille de gamle og trege europeiske utgavene, akkurat som var tilfellet på Virtual Console for Wii. Dette var tydelig da selskapet nylig la ut NES-spillet Balloon Fight for systemet. Nintendo har ennå ikke kommet med noen offisiell uttalelse om dette.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.