Xbox 360-eksklusiv Medal of Honor-beta
0

Xbox 360-eksklusiv Medal of Honor-beta

sep 24 Spill.no  

Electronic Arts har annonsert en beta-versjon av det kommende krigsspillet Medal of Honor: Warfighter eksklusivt for Xbox 360 og Live.

Kun Live

Betaen tar for seg flerspillerdelen av Warfighter, og vil innebære en ny modus ved navn HotSpot, hvor spillere ifølge nyhetbrevet skal angripe og forsvare tilfeldige områder på Bosnia-kartet Sarajevo Stadium. Spillerne stiller med tomannslag via samarbeidssystemet Fireteam, hvor man blir belønnet for godt lagspill. Betaen skal etter planen slippes på Xbox Live i begynnelsen av oktober, og ser ut til å være eksklusiv for Microsofts plattform.

Medal of Honor: Warfighter utvikles av Danger Close og utgis av Electronic Arts for Playstation 3, Xbox 360, PC den 25. oktober, mens Wii U-versjonen ikke har fått noen dato ennå.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.