«Xbox 720» solgt på eBay
0

«Xbox 720» solgt på eBay

aug 13 Spill.no  

Budrunden på en påstått utviklermodell av Microsofts neste konsoll er over, og endte på over 20 000 dollar.

Populært salgsobjekt

Auksjonen hadde overskriften “Microsoft XBOX Durango Developer Kit”, og inneholdt ingen annen informasjon enn et bilde av PC-en over. Durango er etter sigende Microsofts arbeidstittel på Xbox 360-etterfølgeren, som gjerne kalles Xbox 720 på resten av internett.

Modellene som sendes ut til utviklerne ser gjerne ut som PC-en på bildet, men inni finnes maskinvare som matcher det det ferdige produktet får, og har programvare for å utvikle på den nye plattformen. Uten noen offisiell annonsering ennå er det forståelig nok stor etterspørsel etter en slik maskin.

Står bak andre avsløringer

Budrunden startet  på 1 dollar, og endte, etter 43 bud, på hele 20 100 dollar, tilsvarende i underkant av 120 000 norske kroner. Selgeren er listet som SuperDae, et navn som også står bak et par andre avsløringer rundt Durango, blant annet et angivelig bilde av Kinect 2 nå i helgen (se under).

Xbox 720/Durango er arvtageren til Xbox 360, og utvikles av Microsoft. En annonsering ventes i løpet av 2013, og en lansering i løpet av de neste 18 månedene.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.