Yooka-Laylee har fått en E3-trailer
0

Yooka-Laylee har fått en E3-trailer

Playtonic Games har regelmessig oppdatert med nyheter om Yooka-Laylee, og endelig dukker traileren opp! Det nærmer seg lanseringsdato for kameleonen og flaggermusen, selv om datoen har blitt endret fra oktober 2016 til første kvartal, 2017.

Foreløpig vet vi at spillet kommer til å dreie seg om duoen Yooka og Laylee som skal samle “Pagies” til noen magiske bøker som kalles “Grand Tomes”, sammen med hjelp fra slangen Trowzer og Doktor Puzz. De kommer til å utforske forskjellige verdner i den onde Capital Bs skjulested, både på bakken, i lufta, og under vann. Yooka og Laylee må nemlig stoppe Capital Bs onde plan om å absorbere all god litteratur, og gjøre det om til pur profitt!

Traileren åpner passende nok med Playtonics logo i god, gammel RareWare-stil. Deretter blir vi fôret med haugevis av fargerike baner, samleobjekter, gameplay, evner, transformasjoner, og ikke minst hint om størrelsen på banene! Et godt øye ser også en referanse eller to fra tidligere RareWare-titler.

Og husk: Ikke gå glipp av den lille sekvensen etter “rulleteksten”. Det kan tyde på at Playtonic kommer til å gi oss en bæsje-bane i sann RareWare-ånd.

About Sam Einar Engh Syftestad

Filmutdannet spillentusiast som legger vekt på historiefortelling. Jobber med filmproduksjon og er den ene halvdelen av Emmy & Zaspen Let's Play. Lever ellers for Star Wars.