Zombiene inntar Ninja Gaiden
0

Zombiene inntar Ninja Gaiden

sep 20 Spill.no  

Kenji Inafune annonserte på Tokyo Game Show 2012 at Team Ninja, i samarbeid med Spark Unlimited, jobber med et nytt spill i Ninja Gaiden-serien ved navn Ninja Gaiden Z.

Zombie-slakt

Z-en står for zombies, et svært populært element i dagens spillbilde. Spillet får en tegneserielignende cel-shade-grafikk, og ble avslørt som det såkalte Yaiba-prosjektet Inafune, som kanskje er mest kjent for å ha laget Mega Man, har jobbet på i det siste. Yaiba er navnet på hovedpersonen i spillet, som skal være på leting etter Ruy Hayabusa, som har toppet rollelisten i de forrige Ninja Gaiden-spillene.

Se trailer

Noen plattform eller lanseringsdato for spillet ble ikke oppgitt, men Inafune fortalte i et intervju med Eurogamer at de sikter seg inn på den pågående generasjonen konsoller, inkludert Xbox 360, Playstation 3 og muligens Wii U. En lansering før jul neste år er derfor ganske sannsynlig.

Og, som den ikoniske spillutvikleren uttalte i intervjuet:

– Selvfølgelig liker jeg zombier, men jeg er også fan av Ninja Gaiden. Så jeg oppsøkte[Team Ninja-sjef Yosuke Hayashi] og sa “hei, hva synes du om å blande zombier og Ninja Gaiden?“. Det var sånn det startet.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.