10 000 Skyrim-mods på nett
0

10 000 Skyrim-mods på nett

sep 11 Spill.no  

Bethesda kan vise til over 10 000 unike modifikasjoner av rollespillet The Elder Scrolls V: Skyrim, melder Eurogamer.

Milepæl

Modden som fikk æren av det imponerende nummeret er Shannara Weapon Set, som gir tilgang på et utvalg av våpen hentet fra Shannara-bøkene. Skaperen jodamarsio oppgir i et intervju med Bethesda-bloggen at det er hans første mod noensinne.

Verktøyet han har tatt i bruk er Creation Kit, som Bethesda lanserte på markedet i februar i år. Siden det har oppslutningen for å fikle med studioets kritikerhyllede formel vært formidabel, og det tok altså knapt syv måneder å nå svimlende 10 000 modder. Her kan du finne en liste over de mest populære av dem, blant annet Seratic Armor (Dark), Hermit’s Tree House og Isilmeriel’s LOTR Weapons.

The Elder Scrolls V: Skyrim er utviklet og utgitt av Bethesda for PC, Playstation 3 og Xbox 360, ogdu kan finne ut mer om mod-verktøyet Creation Kit her.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.