Møt den nye PlayStation logoen fra nattens pressekonferanse
0

Møt den nye PlayStation logoen fra nattens pressekonferanse

jan 07 Anders Lønning  

I natt mens de aller fleste lå og sov hadde Sony sin årlige presentasjon på Forbruker Elektronikk messen (CES) i Las Vegas, og midt i mellom snakk om selskapets film, tv og musikk satsinger fikk PlayStation merkevaren også sole seg litt i rampelyset.

Det gikk rykter forut for presentasjonen om at dette kom til å skje, så jeg holdt meg våken for å se om Sony benyttet anledningen til å snakke noe om deres kommende neste generasjon spillkonsoll, PlayStation 5.

Image

Mens selve konsollen ble nevnt, en logo ble presentert og noen spesifikasjoner så vidt snakket om var det heller lite å hente fra selve konferansen for oss gamere annet enn det selskapet allerede har snakket med Wired om fra før.

Sony lover at de skal fortsette med å levere underholdning i verdensklasse innenfor spillmediet og sier at de kommer til å ha mer å si om konsollen i løpet av de kommende månedene.

PlayStation sjef Jim Ryan benyttet også anledningen til å snakke om hvor godt det går med PlayStation merkevaren om dagen, og vi kan ikke si oss noe annet en imponert med at det er solgt 106 millioner PlayStation 4 konsoller, noe som gjør at den ligger på andreplass over listen over mest solgte konsoller gjennom tidene, og at PlayStation VR har solgt fem millioner headsett tar vi som et sunnhetstegn for VR plattformen i sin helhet.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.