Taiwanesisk tidskrift rapporterer at en ny Nintendo Switch modell er på vei.
0

Taiwanesisk tidskrift rapporterer at en ny Nintendo Switch modell er på vei.

jan 06 Anders Lønning  

I følge den taiwanesiske tidsskriften DigiTimes skal Nintendo i løpet av første kvartal 2020 starte produksjonen av en ny modell av deres populære håndholdte/hjemmekonsoll hybrid Nintendo Switch, med en planlagt lansering rundt midten av 2020. Dette stemmer overens med hva Wall Street Journal journalisten Takeshi Mochizuki skal ha rapportert allerede så tidlig som august 2019.

Den japanske spillgiganten lanserte i løpet av sensommeren i 2019 sin Switch Lite, som er en variant av konsollen som kun fungerer som en håndholdt konsoll og som ikke kan kobles til en TV, og under lanseringen av denne fikk også standard varianten en ny revisjon med høyere batterikapasitet enn det konsollen hadde ved lansering.

Bilderesultat for nintendo switch

Om det denne gangen er snakk om en kraftigere variant, den myte omspunnede «Switch Pro» eller om det bare er nok en kostnadsbesparende maskinvare revisjon gjenstår å se, men det ser unektelig ut til at vi mest sannsynlig får en eller annen form for ny Switch revisjon allerede før neste generasjonen av spillkonsoller blir å finne i butikkene.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.