343 Industries henter Halo veteran for å få Infinite på rett spor
0

343 Industries henter Halo veteran for å få Infinite på rett spor

aug 27 Anders Lønning  

I starten av august kom den kjedelige nyheten om at Halo Infinite, som skulle bli en av de største trekkplasterne fro å skaffe seg en Xbox Series X på lansering, kom til å bli utsatt til 2021.

I etterkant av annonseringen har det svirret rykter om alt fra at studioet vil droppe Xbox One versjonen av spillet, at det kommer til å bli ytterligere utsatt eller at spillet kommer til å bli delt opp og at flerspilleren enten lanseres før eller etter selve spillet kommer ut, noe 343 Industries Community Manager John Junyszek har avkreftet via Twitter.

I dag kom nyheten om at Microsoft og 343 har hentet inn serieveteran Joseph Staten som prosjekt leder for å hjelpe å få Halo Infinite tilbake på rett spor. Staten startet karrieren sin hos Bungie i 1998 og var både forfatter og regissør før filmsekvensene i Halo: Combat Evolved og Halo 2, forfatter for Halo 3 og Halo Reach, konsulent på Halo Wars, kreativsjef for Halo 3: ODST og forfatter og en av regissørene på Destiny før han forlot studioet i forkant av sistnevntes lansering.

De siste årene har Staten jobbet med å få andre Microsoft eide spill klar for lansering, deriblant Dontnod spillet Tell Me Why, som har lansering på sin første episode i dag.

I tillegg til Staten har microsoft også hentet inn Pierre Hintzesom var utgivelsessjef for Halo: Master Chief Collection, til å lede utviklingen av Halo Infinite’s  Free-2-play flerspiller del.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.