Netflix bekrefter ryktene: Resident Evil serie er på vei til størmmetjenestene
0

Netflix bekrefter ryktene: Resident Evil serie er på vei til størmmetjenestene

aug 27 Anders Lønning  

I februar i år begynte ryktene om at en Netflix serie basert på Resident Evil spillene skulle være på vei, og nå har Netflix bekreftet dette via sin Twitter konto NXonNetflix.

Det skal, i følge The Hollywood Reporter, være snakk om en live-action serie med Supernatural showrunner Andrew Dabb ved roret som skal spille seg ut over to tidslinjer hvor den ene skal følge Albert Weskers to døtre, 14 år gamle Jade og Billie Wesker, som blir tvunget til å flytte til New Raccoon City, en nylig opprettet by som styres av bedriftene som hører til der, akkurat i det jentene går gjennom prøvelsene den tidlige ungdomstiden medfører seg. Men jo lengre de er der, jo mer skjønner de at det ligger mer bak byens fasade enn man ser med første øyekast og at faren deres holder på mørke hemmeligheter. Hemmeligheter som kan ødelegge verden.

Den andre tidslinjen er satt over et tiår senere hvor det er mindre en 15 millioner mennesker igjen på jorden og over seks milliarder monstre. Dette er jorden etter utbruddet av T-viruset, hvor Jade må gjøre det hun kan for å overleve samtidig som hun innhentes av hemmelighetene fra sin fortid.

Det er med andre ord ikke snakk om en direkte overføring av hendelsesforløpet fra spillene, ei heller et fortsettelse på Paul W.S Andersons filmer med Mila Jovovic i hovedrollen. Men det skulle ikke overraske oss om karakterer som Chris og Claire Redfield, Leon Kennedy eller Jill Valentine skulle dukke opp etterhvert.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.