3-5 timer med spilling
0

3-5 timer med spilling

sep 14 Spill.no  

Sony har annonsert tekniske spesifikasjoner for sin kommende håndholdte storsatsing, Playstation Vita på den japanske spillmessen Tokyo Game Show.

Kort og godt

Sony har endelig lettet på sløret angående innmaten i sin kommende nysatsing, Playstation Vita. Blant de mest oppsiktsvekkende detaljene er konsollens levetid, som regnes til mellom tre og fem timer når man spiller. Vil man heller bruke maskinen til videoavspilling, holder den i fem timer, og det er mulig å høre på ni timer med musikk før batteriet må lades opp igjen. Oppladingen tar to timer og 40 minutter når batteriet er helt tomt.

Historien gjentar seg

Det er ikke første gang Sony nedprioriterer batteritid for kraft. Da de i sin tid lanserte sin første håndholdte konsoll, PlayStation Portable, måtte de tåle mye kritikk for sin begrensede batteritid. 3,5 timer spilletid – fem, om man skrudde ned lys i skjermen og skrudde av trådløst nettverk og lyd – ble alt for lite for spillerne. Sony svarte da først med at det ikke var meningen at man skulle ta den med seg, og at batteritiden derfor var mer enn tilstrekkelig. Ikke overraskende ble denne uttalelsen raskt dysset ned, og flere kraftigere batterier ble lansert fortløpende.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.