45 000 vil ha GTA V på PC
0

45 000 vil ha GTA V på PC

nov 27 Spill.no  

En underskriftskampanje på nettstedet Change.org har samlet inn over 45 000 underskrifter for å få Grand Theft Auto V utgitt på PC.

Høflige GTA-fans

I stedet for den sedvanlige, agressive tonen slike underskriftskampanjer har en tendens til å ha, blir det her i stedet appellert til Rockstars følelser:

– Vær så snille og slipp GTA V på PC. GTA-spillene har utgjort en stor del av så manges liv, og det hadde vært en skam å ikke se det nye kapittelet i serien bli utgitt på den kraftigste plattformen. Ting som modifikasjoner har alltid vært en ENORM del av PC-spilling, og et moddet GTA er noe av den mest sinnssyke moroa man kan ha.

Jeg håper dere vurderer å lansere GTA V på PC, da det vil gjøre mange mennesker svært glade!

Den overraskende høflige meldingen har klart å samle ikke mindre enn 45 000 underskrifter så langt, og målet for kampanjen er å nå 100 000. Rockstar på sin side har vel strengt tatt ikke sagt at spillet ikke kommer på PC, men hvis du er blant de som ble nervøs over mangelen på PC-logo i den andre traileren, kan det ikke skade å kaste seg på lasset. Og det gjør du ved å klikke deg inn HER.

Grand Theft Auto V utvikles av Rockstar Games North og utgis av 2K Games for Playstation 3 og Xbox 360. Spillet lanseres til våren 2013.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.