Mer Max Payne 3 neste uke
0

Mer Max Payne 3 neste uke

nov 27 Spill.no  

Den nedlastbare utvidelsen Painful Memories for actionspillet Max Payne 3 har fått en endelig lanseringsdato, melder Rockstar.

Tilbakeblikk

Allerede neste uke, tirsdag 4. desember, braker det atter en gang løs rundt den miserable detektiven, da med Painful Memories, en utvidelse som, som navnet indikerer, tar for seg Max’ fortid.

Pakken består av fire nye flerspillerkart: Roscoe Street Subway er T-banebrettet fra det første spillet, Flashback er Marty’s Bar, hvor Max møter Raul i begynnelsen av treeren, Shoot First foregår på yachten til Bronco-familien og Canal De Panamá er for Gang Wars.

Ifølge Rockstars hjemmeside, kommer utvidelsen til å koste 800 MS-poeng eller 9,99 dollar, avhengig av om du kjøper den på Xbox 360, Playstation 3 eller PC. Painful Memories er inkludert i prisen for de som har kjøpt Season Pass.

Max Payne 3 utvikles av Rockstar og utgis av Take-Two Games. Spillet er utgitt på Xbox 360, Playstation 3 og PC. Les anmeldelsen av spillet her.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.