5000 betanøkler til «Blur»!
0

5000 betanøkler til «Blur»!

«Blur» er et nytt racingspill fra den engelske utvikleren Bizarre Creations og utgis av spillgiganten Activision. I «Blur» kan man velge mellom mer enn 50 lisensierte kjøretøy, deriblant europeiske og japanske tuningbiler, amerikanske muskelbiler og originale konseptbiler.

«Blur» lanseres våren 2010, men allerede nå kan du sikre deg en betanøkkel til spillet. Activision har nemlig gitt Spill.no jobben med å dele ut 5000 eksklusive Xbox 360-betanøkler til spillet.

Betanøklene er selvfølgelig helt gratis, og både registrerte medlemmer og gjester til Spill.no kan motta en nøkkel. Betanøklene gjelder kun for Xbox 360, og i tillegg til selve betanøkkelen får alle også 48 timers gratis Xbox Live Gold-medlemsskap.

Slik gjør du:

1. Besøk vår betanøkkel-side for Blur
2. Gå til www.blurgame.com/beta og aktivér betanøkkelen din
3. Nyt betaperioden som begynner 8. mars 2010

PS: Hvis du får feilmeldingen «Email already registered», forsøk å logge inn på www.activision.com med ditt «Blur»-brukernavn og passord. Hvis dette ikke fungerer, forsøk å registere en ny konto.

Utgivelsedatoen for «Blur» er ikke satt enda, men spillet forventes å komme en gang i løpet av våren 2010. «Blur» kommer til Playstation 3, Xbox 360 og PC. Les mer på spillets offisielle hjemmeside.

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.