Activision bader i penger
0

Activision bader i penger

nov 08 Spill.no  

Ifølge Edge Online omsatte Activision Blizzard spill for 841 millioner dollar fra og med juli til og med september i år. Det betyr at den amerikanske utgiveren går mot et rekordår når det gjelder omsetning og fortjeneste.

Lekefigurer

Mye av suksessen tilskrives barnespillet Skylanders: Spyro’s Adventure, som har blitt en fenomenal suksess blant unger. Salg av leketøysfigurer til spillet har gjort Skylanders til den mest lukrative spillisensen på markedet i år, skriver Edge.

I tillegg er det solgt over ti millioner eksemplarer av Diablo III, World of Warcraft har stabile ti millioner betalende abonnenter, og 2,7 millioner av disse har investert i tilleggspakken Mists of Pandaria.

Det gode resultatet så langt i år har gjort at firmaet har nedjustert prognosene for 2013. Neste år vil inneholde en vanskelig overgang til nye konsoller, melder Activision.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.