Diablo III-utvidelse bekreftet
0

Diablo III-utvidelse bekreftet

nov 08 Spill.no  

Blizzard bekreftet nylig under et investormøte at studioet jobber med en utvidelse til salgssuksessen Diablo III, melder Eurogamer.

Kvalitet og spillbarhet først

Med over ti millioner solgte eksemplarer av rollespillet, kommer det neppe som noen overraskelse at Blizzard planlegger å utvide spilluniverset. I går, onsdag 7. november, arrangerte Blizzard et investormøte hvor de blant annet kunne avsløre at en utvidelse faktisk er under utvikling.

– En tilleggspakke er planlagt for Diablo. Jeg har ingen tidspunkter å snakke om, det viktigste for oss er kvaliteten i utvidelsen og spillbarheten, så det vil være en sentral faktor når det kommer til hvordan vi legger planene våre, fortalte Blizzard-sjef Mike Morhaime.

Lekkasjen av en intern lanseringsplan allerede i 2010 avslørte planene om to tilleggspakker til rollespillet, og hvis Blizzard ender opp med å følge denne, noe de ikke har gjort helt med World of Warcraft-utvidelsene sine, kan det være snakk om en lansering først til sommeren neste år.

Diablo III utvikles av Blizzard og utgis av Activision. Spillet er ute på PC, og er blant tidenes bestselgende og raskest selgende rollespill.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.