Activision til krig mot nettside
0

Activision til krig mot nettside

jul 18 Spill.no  

Activision har sett seg lei på at en anonym person tuller med Call of Duty-serien på nettsiden modernwarfare3.com. Nå krever de å overta nettsiden som de mener sverter Call of Duty-seriens navn.

Tulleside

Modernwarfare3.com har vært aktiv i flere uker, og gir seg ut for å være en reell side om Call of Duty: Modern Warfare 3. Men begynner man å lese tekstene oppdager man raskt at denne siden er laget av noen som misliker Call of Duty-serien. Siden omtaler Activisions skytespill svært negativt samtidig som den råder spillere til å heller spille Battlefield 3.

Nå har Activision sett seg lei av at de anonyme eierne bak nettstedet får sverte Call of Duty-serien, og har klaget siden inn for National Arbitration Forum, et organ som har spesialisert seg på å løse domenetvister i USA.

Activision mener siden sverter merkevaren Modern Warfare, og at siden har kommersielle interesser i å ødelegge for Activision ettersom den tidligere linket til forhåndsordre av Battlefield 3. I tillegg til at de som har registrert den har valgt navnet med vilje for å sverte Modern Warfare.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.