«Age of Conan» vant pris
0

«Age of Conan» vant pris

«Age of Conan» ble rost av mange kritikere da det kom ut, men slet med dårlige tilbakemeldinger fra brukerne. Spillerne klaget blant annet på manglende innhold og dårlig oppfølging fra Funcom. I slutten av 2008 ble derfor spillets utviklingssjef, Gaute Godager, byttet ut med «Anarchy Online»-produsenten Craig Morrison.

Kursendringen har tydeligvis gitt resultater, fordi på tirsdag stakk «Age of Conan» av med prisen for «Most Improved Game of 2009». Prisen ble gitt av det anerkjente MMO-nettstedet MMORPG.com, og «Age of Conan» snappet prisen foran spill som «World of Warcraft» og «Lord of the Rings Online».

MMORPG.com sin offisielle begrunnelse er at Funcom har utviklet og forbedret «Age of Conan» mye siden lanseringen, og at Funcom har gitt spillerne nye områder, dungeons og våpen å leke seg med.

Spillets utviklingssjef, Craig Morrison, er tydelig stolt over prisen:
– Alle som har jobbet med «Age of Conan» er stolte over hvordan spillet har modnet siden lanseringen. En av de store gledene ved å jobbe med et online multiplayer-spill som «Age of Conan», er at man hele tiden kan legge til nytt innhold og funksjoner.

«Age of Conan» utgis av Funcom, og ble til tross for klager fra spillerne det 3. mest solgte PC-spillet i 2008.

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.