Agentene kommer
0

Agentene kommer

mai 25 Spill.no  

I dag kunne Take-Two-sjef Strauss Zelnick bekrefte at både Max Payne 3 og det Playstation 3-eksklusive Agent fremdeles er under utvikling. Begge spillene har glimret med sitt fravær i spillpressen i snart to år.

Hemmelig agent

Det var i en presentasjon for investorene at Take-Two-toppen tok bladet fra munnen angående de to spillene. Rockstar har som kjent hatt en ganske tett lanseringsplan de siste årene, og de har vært kjent for å holde tilbake informasjon om kommende prosjekter før lansering nærmer seg, for å holde fokuset på de mest aktuelle spillene. Agent ble annonsert i 2009, og med to år på baken er det ikke utenkelig at det begynner å bli på tide med litt hype. Bortsett fra at det er satt til 70-tallet og omhandler agenter, er det fryktelig lite vi vet om det. Kanskje på årets Sony-pressekonferanse, som skal vare i hele fem timer?

Agent utvikles av Rockstar eksklusivt for Playstation 3. Lanseringsdato er foreløpig ukjent.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.