Pingvinen i Arkham City
0

Pingvinen i Arkham City

mai 26 Spill.no  

Det har lenge versert rykter om at en av de mest profilerte Batman-slemmingene, Pingvinen, dukker opp i Batman; Arkham Asylum. Nå florerer imidlertid bilder av det kommende Playstation-bladet PSM3 Magazine på nettet, og forsiden prydes av nettopp  ham.

Med unntak av noen paraplyer strødd her og der, glimtet vår fuglevenn med sitt fravær i forgjengeren Batman: Arkham Asylum, men allerede da var det tydelig at utvikler Rocksteady Studios holdt tilbake for en oppfølger eller eventuelt nedlastbart innhold.

Om det blir Danny DeVitos deformerte og ulykkelige rollefigur fra filmen Batman Returns, eller om det blir den mer klassiske, aristrokratiske gentleman-skurken fra tegneseriene, vites ennå ikke, men det er nok ingen tvil om at vi uansett kan se frem til haugevis med automatiserte bomber, høyteknologiske paraplyer og horder av kamikaze-pingviner.

Batman: Arkham City utvikles av Rocksteady Studios og gis ut av Warner Bros Interactive. Spillet lanseres for PC, Xbox 360 og Playstation 3 den 21. oktober i år.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.