Beste PS3-år noensinne
0

Beste PS3-år noensinne

mai 26 Spill.no  

Sony har offentliggjort salgstallene fra finansåret 2010 (som endte 31. mars 2011), og kan vise til det beste året for Playstation 3 noensinne.

PS3 øker

Hele 14, 3 millioner Playstation 3-konsoller ble omsatt i denne perioden, noe som plasserer det totale antallet konsoller til 50 millioner. Dette er fremdeles et stykke bak Microsoft, som i januar i år kunne vise til 53,6 millioner, men likevel svært positivt for Sony. I tillegg økte spillsalget betraktelig, fra 115 millioner året før, til nesten 150 millioner.

PSP-salget er det verre med, og med magre 8 millioner solgte konsoller man må helt tilbake til 2006 for å finne noe lavere. Også PS2-salget har dabbet av, fra 7,3 milloner året før, til 6,4 milloner, men med tanke på konsollens alder er dette helt naturlig.

Det er viktig å merke seg at det ikke spesifiseres hvorvidt disse salgstallene baserer seg på antall solgt til butikk eller over disk. Videre hadde ikke den mye omtalte hacker-skandalen inntruffet ennå da finansåret 2010 endte, så dette vil først vise seg på Sonys neste finansraport.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.