Army of Two blir Army of Four
0

Army of Two blir Army of Four

nov 24 Spill.no  

Rykter via Twitter hevder at skytespillet Army of Two: The 40th Day vil få en oppfølger, og at den vil ha muligheter for samarbeid for opp til fire spillere.

Fire spillere

Vi skal ikke lengre tilbake enn til i går for å lese om det kansellerte skytespillet Mercs Inc, men da som et rykte om at dette er Biowares neste prosjekt. Nå hevder imidlertid Twitter-brukeren V_Ben at en oppfølger til Army of Two: The 40th Day er på vei, og at det utvikles av det gamle Mercs-teamet. Det tredje Army of Two-spillet skal bygge på det nedlagte prosjektet, og skal i stedet for tittelen Army of Two 3 bli kalt Army of Four.

I dette legges det at det blir en samarbeidsmodus for fire spillere, lik den vi har i Gears of War 3, noe V_Ben bekrefter på spørsmål fra ryktemagneten Superannuation (som for øvrig stod bak det andre ryktet i saken i går).

Electronic Arts har på ingen måte bekreftet disse ryktene ennå, men vi lover å komme tilbake når vi hører noe mer.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.