Beta for alle mann
0

Beta for alle mann

des 22 Spill.no  

Zipper Interactive lagde store løfter da de annonserte «MAG» under Sonys pressekonferanse på E3 i fjor. Med en unik serverstruktur skal det være mulig med hele 256 spillere på en gang.  For å gi det hele spillbarhet, har Zipper Interactive lagd et hierarkeisk rangering-system som lover et kontrollert kaos. Mest kjente som utviklerne bak «SOCOM»-serien har Zipper Interactive mye erfaring når det gjelder flerspillerfokuserte spill. Kan «MAG» bli en suksess, eller er Zipper Interactives prosjekt for ambisiøst? Nå kan du snart finne ut selv.

«MAG» har allerede hatt mange invitasjonbaserte betaer. Nå vil derimot Sony og Zipper Interactive gi alle, som ikke har fått muligheten tidligere, en sjanse til å prøve spillet. Fra og med 4. januar 2010 vil man finne «MAG» betaen på «Playstation Store». Er du interessert i prøve spillet, burde du ikke være for sent ute. Betaen er nemlig ganske kort og varer bare en uke, altså frem til 10. januar.

«MAG» har slippdato 29. januar 2010. Spillet kommer eksklusivt til Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.