Nye bilder fra «Rapture»
0

Nye bilder fra «Rapture»

des 22 Spill.no  

2K Games og 2K Bostons «Bioshock» lagde store bølger da det kom i 2007 (2008 på Playstation 3). Som et av spillåret 2007s store høydepunkter, ble spillet priset av kritikere verden over. Satt til et alternativt 1960, måtte man utforske et undervanns-utopia kalt «Rapture». En by i skikkelig «Art Deco»-stil, fylt til randen med «Splicers», «Big Daddies og «Little Sisters». Med en blanding av førstepersons skytespill, rollespillelementer og en tankegangs-utfordrende historie, klarte «Bioshock» å engasjere spillere på et annet nivå. Originalens store suksess er fortsatt et ferskt minne og der nok mange som gleder seg til «Bioshock 2».

«Bioshock 2» vil sette spillerne i rollen som en av «Rapture»-s originale «Big Daddies». Satt 10 år etter originalen må man nå bekjempe en ny-oppfunnet kult, ledet an av Sophia Lamb. Sophia Lamb står også bak skapelsen av spillets nye hovedfiende, nemlig «Big Sisters». «Bioshock 2» vil også, til forskjell fra originalen, ha en flerspillerdel. Flerspillerdelen vil være en slags forgjenger til begge spillene og vil la spillerne ta del i krigen om «ADAM» som startet det hele. Denne gangen er det 2K Marin som står for utvikling og de lover et utvidet spill som bygger på originalens premisser.

Den nye samlingen med skjermbilder kan ses under, de ble publisert gjennom den amerikanske spillsiden «Kotaku» i går.

«Bioshock 2» har slippdato 9. februar 2010. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

2K Games og 2K Bostons «Bioshock» lagde store bølger da det kom i 2007 (2008 på Playstation 3). Som et av spillåret 2007s store høydepunkter, ble spillet priset av kritikere verden over. Satt til et alternativt 1960, måtte man utforske et undervanns-utopia kalt «Rapture». En by i skikkelig «Art Deco»-stil, fylt til randen med «Splicers», «Big Daddies og «Little Sisters». Med en blanding av førstepersons skytespill, rollespill elementer og en tankegangs-utfordrende historie, klarte «Bioshock» å engasjere spillere på et annet nivå. Originalens store suksess er fortsatt et ferskt minne og der nok mange som gleder seg til «Bioshock 2».

 

«Bioshock 2» vil sette spillerne i rollen som en av «Rapture»-s originale «Big Daddies». Satt 10 år etter originalen må man nå bekjempe en ny-oppfunnet kult, ledet an av Sophia Lamb. Sophia Lamb står også bak skapelsen av spillets nye hovedfiende, nemlig «Big Sisters». «Bioshock 2» vil også, i forskjell fra originalen, ha en flerspillerdel. Flerspillerdelen vil være en slags forgjenger til begge spillene og vil la spillerne ta del i krigen om «ADAM» som startet det hele. Denne gangen er det 2K Marin som står for utvikling og de lover et utvidet spill som bygger på originalens premisser.

 

Den nye samlingen med skjermbilder kan ses under, den ble publisert gjennom den amerikanske spillsiden «Kotaku» i går.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.